Opći uvjeti

Korištenje web stranice web-izrada.com regulirano je općim uvjetima. Posjetom naše web stranice potvrđujete da ste upoznati s općim uvjetima i da se s njima slažete. Zadržavamo prava na promjene općih uvjeta bez prethodne obavijesti.

Web stranica će nastojati osigurati ispravnost i ažurnost sadržaja redovitim održavanjem i ažuriranjem. Ne jamčimo i ne preuzimamo odgovornost za integritet, pravovremenost i točnost posjetitelja, niti za bilo kakvu štetu uzrokovanu korištenjem ove web stranice ili njezinog sadržaja. Isto vrijedi i za druge web stranice koje su dostupne putem poveznica na našoj web stranici. Poveznice s trećim stranama koristite na vlastitu odgovornost i ne prihvaćamo odgovornost za njih. Također, ne preuzimamo odgovornost za privatnost ili sigurnost povezanih trećih strana.

AUTORSKA PRAVA
Tekstualni sadržaj na web stranici pripremila je tvrtka u sklopu svojih aktivnosti.

Fotografije korištene na web stranici dobivene su iz nekoliko izvora, odnosno:

  • koristili smo vlastite fotografije koje smo sami fotografirali u sklopu naše djelatnosti,
  • korištene su fotografije poslovnih partnera
  • korištene su fotografije shutterstock

Privatnost i sigurnost

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Poštujemo vašu privatnost i koristit ćemo vaše osobne podatke, isključivo u navedene svrhe. Pažljivo ćemo štititi Vaše osobne podatke, u skladu sa zakonodavstvom koje uređuje zaštitu osobnih podataka (Uredba EU 2016/679, primjenjivi zakon o zaštiti osobnih podataka), pravilima privatnosti i zaštiti kolačića.

UPRAVITELJ OSOBNIM PODACIMA

Upravitelj osobnim podacima koji se obrađuju u skladu s navedenim pravilima je Gumax trgovina d.o.o.

OVLAŠTENA OSOBA

Osoba ovlaštena za zaštitu osobnih podataka u društvu je direktor kojega možete kontaktirati na e-mail info@web-izrada.com.

PROSLJEĐIVANJE OSOBNIH PODATAKA

Osobni podaci prikupljeni na web stranici ne prosljeđuju se trećim stranama ili državama trećeg svijeta.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

  • ONLINE OBRAZAC
    Korištenjem online obrasca pristajete na pohranu i obradu vaših podataka, u svrhu komunikacije s našom tvrtkom. Web stranica koristi obrazac putem kojega korisnici mogu poslati upit. Podaci poslani putem obrasca ne pohranjuju se u internetsku bazu podataka, već se šalju na e-mail adresu tvrtke. Tvrtka koristi podatke isključivo za rješavanje individualnih zahtjeva. Podaci poslani putem obrasca ne koriste se u dodatne marketinške svrhe.

ROK POHRANE

Osobni podaci pojedinca dobiveni na temelju privole, mogu se obrađivati ​​i čuvati do ispunjenja svrhe prikupljanja i obrade ili do opoziva privole pojedinca. Pojedinac može promijeniti ili opozvati privolu u bilo kojem trenutku.

Osobni podaci prikupljeni na temelju propisa pohranjuju se u skladu sa zakonskom regulativom koja uređuje njihovo prikupljanje. Nakon zakonskog roka čuvanja, podaci se brišu.

PRAVA POJEDINCA

U skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka, pojedinac ima pravo u bilo kojem trenutku opozvati danu privolu, zatražiti pristup, ispravak, ograničenje obrade ili brisanje osobnih podataka, tako što će nas pisanim putem obavijestiti poštom na adresu Gumax trgovina d.o.o. Kovinska 4a, 10000 Zagreb. Pojedinac također može poslati svoj prigovor na obradu svojih osobnih podataka na gornju adresu.

POSTUPANJE U SLUČAJU KRŠENJA

U slučaju kršenja tajnosti osobnih podataka, naša tvrtka će odmah poduzeti sve odgovarajuće mjere za zaštitu prava i interesa pojedinca, u skladu s važećim zakonom i GDPR-om.

ZAŠTITA PODATAKA

Web stranica je zaštićena SSL certifikatom, što znači da su podaci kriptirani prilikom prijenosa putem interneta. Enkripcija otežava neovlaštenim osobama pregled podataka koji se prenose između računala. Stoga je malo vjerojatno da je netko tijekom online pretrage pročitao ovu stranicu.

Kolačići

Posjetitelji uvijek imaju mogućnost prihvatiti ili odbiti pohranu online kolačića. Web preglednici obično automatski prihvaćaju kolačiće, ali osnovne postavke preglednika mogu automatski odbiti kolačiće ili ćete možda biti upozoreni prije same pohrane kolačića.

Postavke kolačića za najčešće pretraživače:

Chrome
Firefox
Internet explorer
Opera
Safari

OBAVEZNI KOLAČIĆI

To su kolačići koji su nužni za rad web stranice, kretanje po web stranici i korištenje osnovnih značajki stranice. Bez ovih kolačića nije moguće osigurati osnovni rad web stranice.

IZVEDBENI KOLAČIĆI

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako se web stranica koristi, kao što su stranice koje korisnici najčešće posjećuju i pojavljuju li se poruke o greškama na web stranici. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji bi mogli identificirati korisnika. Svi prikupljeni podaci su kodirani i anonimni. Ovi kolačići se koriste samo za poboljšanje performansi web stranice.

FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

Ovi kolačići web stranici omogućuju da zapamti vaše odabrane opcije (npr., vaše korisničko ime, jezik ili regiju u kojoj se nalazite) i nude vam poboljšane, prilagođenije opcije. Ovi kolačići također mogu zapamtiti promjene u veličini fonta i druge dijelove web stranice koje možete prilagoditi. Podaci prikupljeni ovim kolačićima mogu biti anonimni i neće se koristiti za praćenje povijest pregleda drugih web stranica.

Naša web stranica ne koristi kolačiće trećih strana (tzv. „kolačiće treće strane“), koji se koriste za praćenje posjetitelja, analizu, druge funkcionalnosti ili ponovni marketing. Nije potrebno dodatno omogućiti korištenje web kolačića na ovoj web stranici.