Planiranje web stranice

Planiranje web stranice obuhvaća:

 • pregled ciljeva i ideja
 • analizu konkurencije
 • planiranje navigacije stranice
 • raspored sadržaja na internetskoj stranici
 • usmjeravanje posjetitelja
 • analizu ključnih riječi optimizacijom

Dizajn web stranice

Profesionalni dizajn web stranice podrazumijeva preglednost, usklađenost boja i cjelovitost temeljem kojih vaš posjetitelj stvara prvi dojam.

Ako nemate ideju o tome kako bi vaša internetska stranica trebala izgledati, možemo vam pomoći u tome. Porazgovarajmo o općem sadržaju, odaberimo prikladne (upečatljive) fotografije i zajedno izradimo osnovnu ideju.

Priprema tekstova i fotografija

Pisanje tekstova

Naši tekstopisci stručnjaci su za pisanje tekstova internetskih stranica i zato će je baš oni najbolje predstaviti: na razumljiv način i s naglaskom na ključnim informacijama.

Odabir i priprema fotografija

Znamo da se vizualni sadržaj bolje pamti od tekstualnog sadržaja. Profesionalna fotografija mijenja oglasno gradivo u učinkoviti prodajni alat.

Jednostavno uređivanje sadržaja

Zašto je potrebna CMS internetska stranica ?

Urednik internetske stranice može samostalno mijenjati tekstove, slike i druge elemente internetske stranice bez pomoći tvrtke ili osobe koja je izradila stranicu – osim ako to izričito tražite.

Obnova web stranica

Kada je vrijeme za obnovu?

 • Zašto na mojoj internetskoj stranici nema posjetitelja ?
 • Zašto stranica ne pomaže mojoj prodaji?
 • Zašto ne mogu mijenjati sadržaj?
 • Zašto su druge internetske stranice pune funkcionalnosti?
 • Ima li uopće smisla imati internetsku stranicu?

Odgovori na gore navedena pitanja leže u zastarjeloj internetskoj stranici koja ne omogućuje interakciju s potencijalnim kupcima, koja povećava kontakt s postojećim ili potencijalnim posjetiteljima.

Analiza i optimizacija stranice

Zašto je potrebna analiza internetske stranice ?

Imate modernu internetsku stranicu koju ste nedavno obnovili, ali još uvijek ne daje očekivane rezultate?

Potrebna je pažljiva analiza internetske stranice i pronalazak razloga zbog kojih stranica ne postiže očekivani uspjeh.

Domene, web hosting

Domene
Za vas ćemo registrirati sve vrste domena s često korištenim nastavcima kao što su .hr, .com.hr, .com, .net, uključujući i one rijetke npr.: .me , .at, .it itd.

Web hosting
Kvalitetna internetska stranica treba brzi i pouzdani web hosting za pouzdani rad. Budući da smo svjesni važnosti kvalitetnog hostinga, našim korisnicima nudimo vrhunski i pouzdan hosting internetskih stranica.

Održavanje web stranice

Za održavanje stranica nudimo:

 • Povremeno održavanje: potrebno je kada želite što prije napraviti određene izmjene na internetskoj stranici, u budućnosti i prilikom planiranja novih izmjena
 • Periodično održavanje: ako želite redovito ažurirati svoju internetsku stranicu te mjesečno dodavati novosti, promocije i proizvode, ali nemate vremena to učiniti sami

Brza realizacija

Nacrt i grafički dizajn vaše internetske stranice izradit ćemo u roku od nekoliko dana. U 7 dana do stranice.

Moderan dizajn

U današnjoj poplavi internetskih stranica bitno je da stranica ima unikatan izgled i pregledni sadržaj.

Dobra preglednost

Pažljivo dizajniramo vaše internetske stranice kako bi vaši korisnici brzo pronašli ono što traže.

Visoko na tražilicama

Tijekom izrade prilagođavamo se zahtjevima tražilica kako bi Vaša stranica bila visoko rangirana.

Jednostavno uređivanje

Sve naše internetske stranice lako se uređuju, a možemo vas naučiti kako sami njima upravljati.

Podrška i održavanje

Pružamo podršku, održavanje, hosting i registraciju domena za sve naše proizvode.

Prilikom odabira izvođača nemojte zanemariti važne činjenice !

 1. Vrlo je važno da je stranica jednostavna za samostalno upravljanje, stoga prije vaše narudžbe, zamolite svog potencijalnog izvođača da vam pokaže kako možete upravljati vašom internetskom stranicom.
 2. Ako ste se nakon nekoliko mjeseci odlučili za izradu internetske stranice, ali je vaš izvođač ne može odmah izraditi, znači da je dobar jer ima povjerenje više klijenata i neprestano je zaposlen.
 3. Za uspješnu i privlačnu internetsku stranicu potreban je veliki broj malenih detalja (kao što su dovršene tipke, ikone, sjene, razmaci u tekstovima, odabir tekstova, itd.). Za sve navedeno potrebno je određeno vremensko razdoblje, zato ne kupujte isključivo na temelju cijena jer će u suprotnom vaša stranica izražavati samo to (nedovršenost, nedostaci zbog niske cijene i pomanjkanje dodatnih karakteristika koje dobivate za malo višu cijenu).

Kako se odvija proces izrade vaše internetske stranice

Planiranje

Vi ćete nam povjeriti svoju viziju, a mi ćemo vas saslušati i savjetovati. Tako ćemo isplanirati učinkovitu online strategiju potrebnu za uspješno ostvarivanje vaših ciljeva.

Grafički dizajn

U današnjoj poplavi internetskih stranica bitno je da stranica ima unikatan izgled i pregledni sadržaj. Važno je da se stranica sviđa ciljanoj populaciji.

Izrada stranica

Nakon što potvrdite nacrt i grafički izgled slijedi programiranje internetske stranice. Cijeli postupak možete pratiti na privremenoj adresi.

Uređivanje

Po potrebi prilagođavamo vaš sadržaj i dizajn te punimo internetsku stranicu sadržajem. Sav sadržaj prilagođava se radi visokog rangiranja na tražilicama.

U slučaju podrške potrebne u svrhu samostalnog uređivanja stranice, naučit ćemo vas upravljati vašim sadržajem na individualnom tečaju!

Reference web stranica

Pogledajte nekoliko naših projekata

Web stranica za svačiji džep

Naše internetske stranice možete kupiti i na rate. Ispunite jednostavan upitnik i ukratko opišite vaš projekt, a mi ćemo pripremiti ponudu. Već sutra možeš biti na webu.